Elektrische fietsenKinderfietsenMountainbikesStadsfietsenStadshybrides
Haal- en brengservice Reparatie Servicebeurten SQ Zadelmeting Sleutelservice Verzekering
Openingstijden Geschiedenis Foto's Filmpjes
Fietsen Accessoires

SQ Zadelmeting

Nooit meer zadelpijn dankzij van Sleeuwen Tweewielers

 Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is gewoon een feit. Wij zorgen er bij van Sleeuwen Tweewielers voor dat u, dankzij een meting en uitgekiende zadeladvies-software met bijbehorende fijne zadels, geen last meer krijgt van zadelpijn. “We krijgen al vele jaren goede reacties op dit systeem en onze aanpak”. De zadels van Enjoy Cycling en SQlab zijn er voor iedere zithouding en ieder type fietser. Aan de hand van een meting adviseren wij de klant over de voor hem/haar optimale zadelbreedte en over het juiste zadeltype. Hierbij houden we zowel rekening met de zithouding, als met de afstand tussen de zitbotjes. De grip-spots op het zadel zorgen er vervolgens voor dat de fietser niet meer naar voren schuift op het zadel en dus in de juiste positie blijft zitten....eindelijk eindeloos fietsplezier dus!”

De Enjoy Cycling en SQlab zadels zijn beschikbaar in verschillende breedtematen en in verschillende ondersteuningsniveau's. Het voelt daarom vaak direct anders en men zal merken dat een passend & stevig zadel veel meer ondersteuning biedt dan een zacht zadel. Een te zacht zadel zorgt namelijk juist heel vaak voor klachten die gemakkelijk te voorkomen zijn.Als ook u eindelijk eens een heel eind met plezier wilt fietsen zonder zadel-kwalen is het een aanrader om eens met uw fiets langs te rijden bij ons. We kunnen  het zadel ook direct voor u op de fiets monteren in de juiste positie en u kunt gelijk op weg.

Kijk voor meer informatie de filmpjes op onze website. Ga in de taakbalk naar >over ons  > filmpjes  en bekijk de vele informatie over ons zadelmeetsysteem.

Feiten en cijfers
Uit diverse universitaire medische onderzoeken naar zadelpijn, erectiestoornissen en andere klachten bij frequente fietsgebruikers is veel cijfermateriaal naar voren gekomen.
Enkele voorbeelden:
- 94% van de fietsers heeft fysieke klachten tijdens het rijden
- 64% heeft zadelpijn
- Kansen op erectiestoornissen naar leeftijd:
    • 38% (40 jaar),
    • 48% (50 jaar),
    • 57% (60 jaar),
    • 67% (70 jaar)
- De bloedsomloop in de penis daalt met 70% na 10 minuten fietsen
- 3 uur (of meer) fietsen per week verhoogt de kans op impotentie
- Sportieve zadels hebben een negatief effect op de bloedsomloop met 66%, bij brede comfortabele zadels is dit 25%

Om de risico´s op zadelpijnen te vermijden is een goed advies van groot belang.
Een passend zadel is van vitaal belang van stadfietser tot racefietser!
Door middel van het nieuwe Popometer systeem en de unieke,
ergonomische Enjoy en SQ Lab zadelcollectie kunt u bij Van Sleeuwen 2wielers in Venhorst terecht
voor een zadel op maat 100%gegarandeerd.

Kom voor deze gratis zadelmeting naar onze winkel en laat u overtuigen van deze unieke zadelmeting en u bent voor altijd verlost van zadelpijn.DEEL MET UW VRIENDEN: