Elektrische fietsenKinderfietsenMountainbikesStadsfietsenStadshybrides
Haal- en brengservice Reparatie Servicebeurten SQ Zadelmeting Sleutelservice Verzekering
Openingstijden Geschiedenis Foto's Filmpjes
Fietsen Accessoires

Waar gaat u winkelen?

Waar gaat u winkelen?

Onze website is voor ondersteuning van onze winkel. Bij ons heeft u het hele pakket. Goed advies, verkoop op maat. Ook na de aanschaf staan wij voor u klaar. Bij ons vindt u nog de echte service. Wij zijn betrouwbaar met echt vakmanschap.

Veel mensen kopen een fiets via internet. (Ga naar de Tros Radar website en bekijk de gevolgen van het kopen op een fiets op internet, hoe het zou kunnen gaan!) Ze denken hiermee goedkoper uit te zijn. Het voordeel op korte termijn is meestal 17% van de adviesprijs.  Op basis van een fiets van €750,- is dat €127,50. Maar veel mensen realiseren zich niet dat daar geen enkele service bij hoort en dat u bij ons ook korting krijgt. Een proefrit maken kan niet, geen gratis servicebeurt en het belangrijkste,  de afstelling van de fiets mag uzelf doen. Denk daarbij eens aan de volgende bijkomende kosten:

 • €30,- bezorgkosten
 • €45,- voor correct en vakkundig rijklaar maken (verplicht i.v.m. garantie)
 • €45,- tot  €69,-  om uw fiets na 3 maanden na te checken (verplicht i.v.m. garantie)
 • €30,- tot  €70,- voor een nieuw zadel dat wel bij uw zitvlak past
 • €? Kosten te maken bij eventuele garantiewerkzaamheden

 

Ons advies is om toch eens onze winkel te bezoeken en uzelf te laten verassen. Ook wij hebben zeer concurrerende prijzen en geven dan ook een “Beste Prijs garantie”.  Bovendien kunt  u bij ons in de winkel kiezen voor persoonlijke aandacht en service die u verdient bij de aanschaf van een nieuwe fiets. U kiest voor het “Best servicelevel” en profiteert van de vele voordelen na aanschaf van uw nieuwe fiets. Daarnaast is aan u de keuze om voor het “Basic Servicelevel” te kiezen, Dit is een “basic servicelevel” waarin u enkel kiest voor een goed advies, perfecte afmontage en de geldende fabrieksgarantie  van uw fiets en dit alles voor vergelijkbare prijzen als onze concurrenten op internet. Voor de latere nazorg van uw fiets kunt u dan nog altijd bij ons terecht tegen marktconforme werkplaatstarieven. Wat u ook kiest, na enkele jaren kunt u zeggen dat u een fijne fiets heeft waarbij u een leuke relatie heeft opgebouwd met uw leverancier. Dit is vaak verstandiger dan een aanschaf via een internetaanbieder, een keuze die misschien goedkoop lijkt, maar dat uiteindelijk toch niet blijkt te zijn. Van Sleeuwen Tweewielers werkt servicegericht, u en uw fiets staan centraal. Enkele voordelen die wij u bieden:

 

 • Beste prijs garantie
 • Persoonlijk advies op maat
 • Goede, snelle, betrouwbare service door mensen met verstand van fietsen
 • Mogelijkheid om verschillende modellen met elkaar te vergelijken
 • Gratis ruilzadel (evt. tegen meerprijs)*
 • Gratis afstelgarantie, wij garanderen dat we u goed afgesteld op de fiets krijgen!*
 • Gratis leenfiets bij reparatie of onderhoud*
 • Mogelijkheid om uw keuze vooraf te proberen middels een gratis proefrit
 • Gratis haal- en brengservice bij reparaties
 • Geen afleveringskosten, maar wel een fiets die geheel rijklaar is gemaakt en afgesteld*

 

 

Daarnaast hebben we een ruime keus in accessoires, uiteraard worden deze vakkundig door ons gemonteerd. Uw kinderzitjes zitten dus veilig vast, uw tas loopt niet tegen de spaken en uw fietscomputer werkt gewoon. Wel zo prettig. Uw stuur en uw zadel stellen wij correct af en zo voorkomen wij onnodige blessures welke te wijten zijn aan een verkeerde zithouding. Ook bestaat de mogelijkheid indien nodig een zadel aan te laten meten (zie artikel verder in deze magazine), zodat de contactpunten met uw fiets volledig naar wens zijn. Zadelpijn komt bij onze klanten niet voor. Tenslotte checken wij na 3 tot 6 maanden kosteloos* uw fiets op alle essentiële punten zodat u zeker weet dat alles in orde en veilig is.

Volg uw verstand en kies voor die leverancier bij wie u zich prettig voelt!

Onze vanaf prijzen op de website zijn onder de voorwaarden van ons "basis" servicelevel.

* Bij het “beter”en “best”servicelevel.DEEL MET UW VRIENDEN: